Welkom bij het patiëntenportaal

Wij willen de patiënt graag betrekken in het zorgproces. Om die reden is het voor onze patiënten mogelijk om hun digitale dossier in te zien. Na een bezoek bij stichting RevaZorg kunt u inloggen via https://myrevazorg.asterisque.nl/.

Hier kunt u uw afspraken, documenten en andere zaken omtrent uw behandeling vinden. Om toegang te krijgen, ontvangt u een e-mail met aanmeldingsgegevens. Via bovenstaande link kunt u nu met de door ons verstrekte aanmeldingsgegevens inloggen, waarna u wordt verzocht om een nieuw en persoonlijk wachtwoord aan te maken. Ter verificatie moet u uw BSN invullen. Als dit is voltooid, kunt u wanneer u wilt inloggen op de digitale omgeving om uw dossier en uw afspraken te bekijken.

Vragenlijsten

Om een helder beeld van uw klachten te krijgen, wordt er gevraagd of u een aantal vragenlijsten/meetinstrumenten wilt invullen, dit is om uw klachten in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij het behandelplan passend maken aan uw behoeften. Tevens kunnen wij door meerdere malen deze vragenlijsten/meetinstrumenten in te vullen, samen met u kijken of u voortgang maakt en nadien evalueren hoe uw traject is verlopen

De eerste keer inloggen